TANEC POHLEDŮ

TANEC POHLEDŮ

Anotace: @&@




TANEC POHLEDŮ

 




 

mám pouze dvě oči

dvě uši

jeden mozek

a jeden pohled

ten svůj

 

vždy jenom ten svůj

 

můžu ho ale stáčet

pod různými úhly a do různých stran

 

střetám se s pohledy těch druhých

mnohým rozumím

jiným zase ne

líbí se mi i nelíbí

 

jak jinak

i o svém mívám pochyby

 

kdo jiný pohled nesnese

uhýbá při něm očima

a jen tím svým se zaklíná

má stejně blízko k noblese

 

jak v teplákách buran na plese

 

 





Praha, 13.4.2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=sTGZqm4ERt8

 





Autor Amonasr, 17.04.2018
Přečteno 324x
Tipy 22
Poslední tipující: Kubíno, jitoush, Kapka, Nikita44, odnikud, Iva Husárková, Philogyny1, Jort, Frr, Akyš, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mám čtyři oči.....Ji./smích/......a vadí mi "uhýbači" s očima...

22.04.2018 19:32:22 | jitoush

Nápodobně... :-))

23.04.2018 11:01:13 | Amonasr

Já včera taky koukala do očí všech těch němých tváří a říkala si, proč?
Některé věci nejdou pochopit, musí se prožít, aby člověk uvěřil.

17.04.2018 13:08:44 | Philogyny1

Ano, je to tak...

17.04.2018 13:46:17 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí