=Vzpomínky

=Vzpomínky

Anotace: .....?.....

~Vzpomínky~

 

Když už se roky přihlásí
co z mládí zůstane
....co asi....
ve spodním šuplíku
tam ve staré krabici
najde se poklad.
Mám úsměv na líci.

 

Jsou tam....
ze školy dva památníky
a sponky do vlasů
pudřenka a první šminky
kdysi prý pro krásu
a z tanečních rukavičky
stříbrná brož od babičky
moje první korále
fotka s klukem na bále
ze svatby je kapesníček
i manžetový knoflíček,
růže ze svatební kytky
naviják a malé třpytky
to jak jsi chodil na ryby
které nikdy nebraly,
hele,první dětské botičky
dva dudlíky,kytičky
prostě poklad v šuplíku
jé,tady je pár knoflíků
a malý méďa gumový
pískat ještě snad umí.

 

Těch malých památek
každý má jistě dost a dost
rád si je občas prohlédne
pro vzpomínky,pro radost.


---------------------

 

Autor Květka Š., 24.04.2018
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková, Fany, Akyš, grázlík, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) jj, a taky dost často zabolí . . . ST

25.04.2018 11:29:04 | Fany

Jinak to nejde, ST.Jo, snad ještě,
když mi umíral skvělý dědeček, tak ležící na zádech řekl.
Už musím odejít, už mě volají a pak se otočil ke zdi a již se neprobudil.

24.04.2018 16:35:57 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí