=A letíme

=A letíme

Anotace: +++.....+++

~~~~~~~~
(:-)+(-:)
Moje drahé čarodějky
bezva holky malý i ty velký
zrzky,blond,hnědý,šedý,černý
těm svým věrný i nevěrný
i s bradavicí na nose
jak pravé dámy tvařte se.
Každá si doma
své spoďáry přičmoudí
vlasy si rozcuchá,to se zařídí
a černým uhlem si svoje tváře zvelebí
to se všem kolem ohňů jistě zalíbí.

A už je to tady...
tak nastartovat košťata
černého kocoura na hrb posadit,
pak před půlnocí přeletíme přes vrata
a na šibeniční vrch
můžeme vyrazit.
Cestou si dáme majzla na ty ohně
bacha,letíme doleva pak doprava a rovně
klidně jim do těch ohňů plivneme
a těm malým se vyhneme.
My jsme přece holky čarodějky
prý krev a mlíko
a těch co nás každým rokem chtějí upálit
tak těch nám není vůbec líto
my se s nimi pobavíme
všechno sníme vypijeme
prostě náš slet čarodějnic oslavíme
pak každého políbíme
začerníme a co víc?

 

Teď se všechny svým drápem
do kroniky podepíšeme
a milé přítelkyně
na příští rok se zase těšíme
a holky,né že né.

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 30.04.2018
Přečteno 209x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, Anděl, Psavec, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) podepsáno, Květko :-))! ST

01.05.2018 08:09:12 | Fany

Květko - moc krásné!

30.04.2018 21:57:35 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí