Klub krásy všedního života

Klub krásy všedního života

Anotace: ...

Mám na dlani

klíče k srdci

a na krku 

symbol lásky

pro štěstí

 

Je to začátek

po dlouhém konci

pocit všelásky

k bližnímu svému

chvíli po procítění

se vší jednotou

 

Nesmysl, co smysl

dává každému

kdo ho jednou

pocítil v osamění

a pro jiné

je jen výmysl

 

Mám na dlani

okamžik přítomnosti

a na jazyku

slova krásy

všedního života

Autor Denael, 08.05.2018
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, Frr, Romana Šamanka Ladyloba, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pocit všelásky je ale tak přikrátký...;-)

08.05.2018 16:47:21 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí