♥~Já jsem to popletla

♥~Já jsem to popletla

Anotace: ------------

~Já jsem to popletla~

 

Mít v dlaních slunce
a vítr a mraky
a déšť
barevnou duhu v očích
ta na modré obloze si tancuje
prý jako o tanečních
ve vlasech nosí to mokré
co zvolna třpytí se
tak na to i v trávě čekají
já mít to všechno
jen tak ve svých dlaních
poprosím vítr
ať zafouká mi do nich
a každé růži i pampelišce
ať kapku deště dává
ta potom tím květem mává
přivolám motýla
i tu berušku.


Pojďte se ke mně schovat
nebo tam pod hrušku
co na zahradě rozkvetla
/byla to jabloň/
...já jsem to popletla...
s básní už nic nenadělám
sluníčko sedmitečné
ve dlani mám
a to mi šplhá po ukazováčku
až nahoru na jeho špičku
a pak...do nebíčka letí
asi až tam kde slunce svítí.

♥♥♥--♥♥♥
-------


 

Autor Květka Š., 21.05.2018
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné ST :-))

22.05.2018 08:28:34 | Iva Husárková

Moc děkuji a zdravím... :-)

22.05.2018 17:29:10 | Květka Š.

krásný den Květko děkuji :-))

03.06.2018 07:37:06 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí