Svatej

Svatej

Anotace: A kdo není svatej! Je to opravdu cool, co jiného ode mne očekávat...

ref:
Nikdo mě nechce,
nikdo mě nemá rád,
nikdo mě nechce,
nikdo mě nechce znát.

Jsem klasickej notor,
co pije jako duha.
Pivo nebo whisky
to je ale vzpruha!

Cigárko a kafe
to je taky prima,
trochu čaje s rumem,
aspoň nepřijde rýma.

Nikdo mě nechce,
nikdo mě nemá rád,
Nikdo mě nechce,
nikdo mě nechce znát.

Jednou za tejden
budu zase sťatej,
příkop to jistí,
budu spát jak svatej.

To je pravé uklidnění
po namáhavé práci.
Sic mizernej žold
v hospě se mi ztrácí.

Nikdo mě nechce,
lidi se mi ztrácí,
nikdo mě nechce,
zvlášť když notor zvrací.

Velikonoční svátky
pojej k sobě lidi,
pak netrefím zpátky,
páč blbě vidím.

Methanol dělá svoje,
před očima mžitky,
dělá se mi šoufl -
nechci pod ty kytky!

Nikdo mě nechce,
nikdo mě nemá rád.
Někdo mě chce
do pití jed dát.

Nikdo mě nechce,
nikdo mě nechce znát.
S lidma je to peklo,
netřeba je k sobě zvát;

JSEM SŤATEJ!
Autor jehlaspichlas, 23.05.2018
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí