"Noci stvořené pro věci, které nemůžeš říct druhej den"

"Noci stvořené pro věci, které nemůžeš říct druhej den"

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM

Při procházce po Hradčanech
hrál jsem si s tvými vlasy
v kterých byly vločky sněhu
a pak zase květy
vonící tvou něžností
chci vědět, co mělo být pak
řekni mi, kým jsi v té době byla
nebo kým jsi teď
ztratil jsem se v tom

pořád ještě cítím tóny
tvých doteků
na kůži i pod ní

kdybych se podíval do tvých očí
jsou jako hvězdy
taky už můžou být dávno mrtvé
a vzdálené miliony světelných let

koupil bych trochu spánku
s tebou
zatím je jen v zástavě
za alkohol nebo trávu
abych se stejně v noci probudil
vedle slibů

proto každé ráno vstávám
víc unavený
víc opilý
každým dnem tě víc a víc nenávidím
a taky jsem tě nikdy víc nechtěl

bylo to krásné
ale nevím
zda jen proto
že jsem tomu věřil.
Autor Isquieasuus, 01.06.2018
Přečteno 369x
Tipy 15
Poslední tipující: breberkar, Sýkorka07, Lioness, Jort, Iva Husárková, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsané a ten song? Miluju! Intonace každýho slova je tam dokonalá. Díky za zážitek spojený s básní

05.06.2018 22:55:35 | Lioness

Děkuju moc za krásný komentář.:)

08.07.2018 21:31:56 | Isquieasuus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí