Instantní modlitba

Instantní modlitba

Anotace: ...

Mezi ním a jejím tělem
byla mlha
co propadala prsty
a neuchopitelně
se vsakovala
do bílého
prostěradla
panenství

Byla to hradba
mezi touhou a studem
Slovy a mlčením
Mužským a ženským
principem
rozehraným
nocí
jako karty

Kázání naslepo
pro jednu ovci
které zavánělo
okultismem
a obrácenými
kříži
vlastního
zborceného
svědomí

Neuměla položit
správnou otázku

Neuměl odpovědět
Chtěli všechno

Dnešní doba je krásná
a neumí čekat

Občas jen
zašeptá

Amen
...

Autor Jasmin de Paris, 02.06.2018
Přečteno 269x
Tipy 11
Poslední tipující: bogen, Jort, Anděl, Iva Husárková, Amonasr, Frr, rybka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach......to je tak...sugestivní! pro mne.....v oblíbených!**ST**

03.06.2018 10:18:05 | Anděl

Děkuji Ti, Anděli! :)

03.06.2018 13:52:00 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí