Samota mlčení

Samota mlčení

Vlny na hladině se chvějí pospolu
Já uhasínám svíci
Jdu naproti neznámé tmy a mlčím
Nic necítím
Jen slyším zpěv vody přehrady
Svléknu se do naha
Sama před sebou se vidím v té tmě odrazu
Stydím se...
Pomalu se potápím SAMA
Se vzpomínkami a možná i fikcí.
V hlavě mám Tebe a melodii vody, i když necítím…
Nechci cítit, příliš to bolí.
A já už nemám sílu,
raději se potápím.
SAMA a osamělá
už mlčím.

Ich will meinen Freund sehen und lieben,bitte.
Mein Gott.
Ich kann nicht das sagen.
Ich bin traurig
Autor Dušekteráztroskotává, 04.06.2018
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Jort, ARNOKULT, Iva Husárková, rybka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí