Hvězdy

Hvězdy

Anotace: To už je dávno

HVĚZDY



Zrodila se hvězda ze stínu

Dvě ruce větve jasmínu

Zrodila se láska ze smíru

Dvě srdce květy leknínu

Zrodila se krása vesmíru

Dvě hvězdy svítící každému

Zrodila se bolest světa

Hvězda zhasla nastala samota

Zrodila se však naděje bytí

když oči se otevřou a zjistí,

,že nespočet hvězd

na nebi svítí
Autor Laureta, 12.06.2018
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: Akyš, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí