Vyzpívané stropy

Vyzpívané stropy

Anotace: ..

.


Na šrotové trávě
sedí na ježkovi.
Klepe houskou, právě
předvčírem. Snad, kdo ví.

- Co děláš, malý?
- Vidíte, tam?! No tam, ta zebra!
Na všechny jsem si pověsilo psaní.


Zúžila uši, pak
nahlas tiše předla.
Lokla si z kabely
sešité z mých dlaní. 

- Jsi blázen!
- Jsem měsíční blatouch a tančím seno, 
ženo! 

Autor Amelie M., 18.06.2018
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: básněnka, Amonasr, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr vtančil pod kůži...

02.04.2019 18:48:49 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí