Vlastenecká

Vlastenecká

Anotace: Můj osobní myšlenkový pochod, který vychází z faktů a událostí kolem mé osoby a společnosti.

Jedu tramvají a koukám před sebe,
Kdopak si češství ukradl pro svoje?
Nastupuje muslimka, v černém šátku
A tahle muslimka, má českou matku?

Ó český lve, komu tě prodali,
Lidem nebezpečným azyl tu podali.
Kdypak k nám přijedou blaničtí rytíři
Vykoupit nás z té hrozné představy?

Ty svatý Václave, vévodo český
Pohled na vlastizrádce, není moc hezký
Zvrácená levice a neznalost dějin
Posílá náš národ, do hrůzných ruin!

K čemu to povede, míchání kultur
Z dívek českých nezbude nic
Říkaly to ve škole i Eržika s Bertou
Že cikánů je mnohem víc.

Ne, nepodlehnu nikdy multi kultu
Musíme zavést radikální utrum!
Tužby mé jak obhostit?
Zrádce z republiky vyhostit
Autor Prach53, 19.06.2018
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí