šití

šití

Anotace: joho

Šiju usměv ze rtů,
panence na xicht.
miluju malou pohromu,
jen bez vichru.

Dofám že na kolotoči,
nebudou mně trápit,
myšlenky stínů,stíny myšlenek,
nic není jak má být.

dám kolovat pozitivní krev,
nakazte se,i za mně
píjte okouzlující hlen,
napíjte se, i za mně.

utahané srdce zírá do prázdnoty
nikdo necítí sílu mé lásky
toužím být milován,pro pocit hluchoty
žízním po spalujícím ohni krásky

šiju volné okovy
šiju smutné hříchy
šiju pro lidi
šiju si jen z lidí

oslizlý ochaba šustilnou radí
cválání hlasu v sobě škádlí
je to on co cílí svou pílí
nechtěj vědět co zamýšlím?!
Autor LaBiL, 16.03.2005
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí