Láska

Láska

Anotace: Láska  Láska, slovo ono t...

Láska 

Láska, slovo ono tajemné,

mívá jméno i bývá bezejmené.

Přichází, odchází z čista jasna,

vždycky je půvabná a krásná. 

 

Trvá mnohdy dlouho, někdy se u nás zdrží jen krátce,

někdy je cesta k ní trnitá, někdy je to jednodušší než se zdá a najdeme ji lehce.

Upřímná je vždy lepší než se lží. 

Lež má vždy krátké nohy a upřímnost se za ní plíží. 

 

Láska není jen k druhým,

lásku projevujeme i jen k sobě samým.

Tahle podoba lásky je nejdůležitější,

taky má tu váhu nejsilnější.

 

Měli bychom si lásky vážit, 

život si pořádně se vším užít.

Měli bychom milovat celým svým srdíčkem,

je jedno, že jsme obrem, průměrným člověkem či trpaslíčkem. 

 

 

Autor Nikolka, 01.07.2018
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: neptolius, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí