Pro dobro

Pro dobro

Anotace: ***

žiji
pro zítřky
chodím v kruzích
nacházím stále to samé
den po dni

je to jako létat
nad těmi samými skálami
vidět ten samý
východ slunce
nořit drápy
do těch samých obětí
s rozkoší dravce
a každý večer
prodávat svoji duši
ďáblu
kreslit pentagramy
na prahy dveří
když vstoupí
vstřebat jeho zlo
nechat ho v sobě
zemřít

den po dni
zítřek po zítřku
se měnit
v oběť
ve jménu
dobra
Autor Anděl, 09.07.2018
Přečteno 264x
Tipy 11
Poslední tipující: Jort, JSJ, zdenka, Amonasr, Kapka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ve skutečnosti zapomínáme na jednečnou příležitost-létat hlavou dolů
slzet a plivat na rozježený svět přímo pod náma a radovat se ze mžitek v hlubině překrveného chechtotu***víš ?**ST* :-D*:-)*

09.07.2018 10:32:50 | Frr

Ano Frr..to je pravda. Děkuji Ti.

11.07.2018 07:40:49 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí