Viděla jsem měsíc

Viděla jsem měsíc

Anotace: ***

Viděla jsem měsíc
třásl se strachy
choulil se do tmy
bledý
a
neúplný
A
hluboko pod ním
na jedno dotknutí země
lidé se zády pokrytými
stříbrným popelem hvězd
smrt rozprášená pouhou
myšlenkou na smrt.
Večer je smutný
pod střechami domů,
kde člověk nenajde odvahu říct…
Autor Myška, 22.02.2007
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty pocity z toho úplně sálaj. nádherná melancholie.

01.03.2008 11:17:00 | drsnosrstej kokršpaněl

..myslím, že vím, o čem píšeš...tyhle večery znám...

23.02.2007 08:43:00 | Teri Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí