Jericho

Jericho

Anotace: 21. 7. 2018

Sú dve na nebi na nerozoznanie
ufá ako keby, plať za pozvanie

nehybne viseli, zízal som na ne
ničím neprispeli do prázdnej dlane

hlavu vziať do dlaní, vyzrieť na "prečo?"
po márnom volaní nado mňa že, čo

visí tu vo vzduchu pred búrkou ticho
upadá na duchu hrdé Jericho

netrúbia na hradby, aj samo padá
ufá dať do kliatby dupľom, odpadá

neveriť očiam raz? Dvakrát to nejde
umocniť trik, podraz na druhú, v triede

pomocnej, s výsledkom hodenej hlášky
-"no problem", po všetkom zbaviť sa triašky
Autor Petbab, 23.07.2018
Přečteno 189x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí