Znát tvoje jméno...

Znát tvoje jméno...

Anotace: červenec 2018

Často vcházíš mi do snů
má osudová ženo
leč to spojení ráno
zas bude přerušeno
znát tvoje jméno
tak tě zavolám
mon femme fatale
jen těžko ti odolám


den dospěl k večeru
přijdeš
nepřijdeš
vsadit si, těžko si vyberu
však dnes v noci budu se ptát
chci znát tvé jméno
abych mohl tě zavolat
pořád zůstává nevyřčeno
a já nějak nemůžu spát...


Když silueta
mihne se pod víčky
přicházíš?
odcházíš?
ještě počítám ovečky...
už je jich na tisíc
za dveřmi slyším smích
chci se jít podívat
a jdu přitom pryč


sen už vzal si mé tělo
znát tvoje jméno
zavolám tě sem
noc nedá nic zadarmo
neslibuje
noční můry...
přetavuje v děsivý sen

bojuje...
peru se
chci běžet za tebou
ale stále odcházím
když utíkám
jsem jako svázaný
chci se nadechnout
topím se
zalykám...
nemohu se hnout

smích už se změnil
v trýznivý pláč
čísi hlas na mě křičí
že sem jen sráč!
dusím se vzlykotem
to pláču já
sen si mě podává
noc umí být zlá
i když někdy prohrává
nepřizná...

znát tvoje jméno
tak tě zavolám
poprosím... smím?
o pomoc
naději
o lásku...
ty zloději!!!
jak rychle
přijdeš i odcházíš
vždy
životem
zamáváš
mým...

Autor Timy1123, 23.07.2018
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, OnaJe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí