Teď

Teď

Anotace: *

první
třískne impuls
do mozku
elektrický šok
sjede po krční páteři
zmrzačí
všechny vjemy dobra
rozerve
nastavená vlákna
priorit
rozseká do krve
poslední zbytky sebevědomí
rozcupuje na kousky
zadržený dech

otevřete ústa dokořán
naberete všechny ty sračky
tam, dole
někde v podělaný noře emocí
a začnete nelidsky řvát !

VZTEK

a nemyslete si, že se ho tím zbavíte

chcanky kopřivu nespálí
Autor Anděl, 11.08.2018
Přečteno 252x
Tipy 9
Poslední tipující: knihomolka, Jort, Descardea, Kapka, Amonasr, bogen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takový vztek je k vzteku, ach!
Snad chvilkové zatmění jenom v prach se promění...

12.08.2018 07:53:58 | Kapka

Kapičko...momentální situace, musela jsem se vypořádat....s něčím:-)

13.08.2018 07:35:39 | Anděl

Chápu, pěkně jsi to napsala.

13.08.2018 08:44:40 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí