A proto máme písek v botách

A proto máme písek v botách

Anotace: .D

Sbírka: Antimrav

vzal jsem tužku a nakreslil s ní hrušku
tak jak jsi to chtěla
modré nebe černé skály šedá řeka mrtvých ryb
nakreslil jsem spoustu chyb

nakreslil jsem pod tu hrušku i ten talíř
vždycky jsem byl víc než malíř
podejme si na to ruce dědku
tu máš hrušku - něco k snědku

nakreslil jsem příští nebe cizí mraky suchý déšť
kéž doběhnu ten maraton až do konce
za války jsem nenáviděl japonce
svěží a plný sil zabíjel jsem ve jménu spojeneckých sil
vyprazdňoval silo
kreslil jsem pozpátku
odkresloval lidem ruce nohy
tak jak jsem to viděl ve válce
Autor CoT, 13.08.2018
Přečteno 504x
Tipy 28
Poslední tipující: Jort, Amonasr, Anděl, Dreamy, Marcella, Akrij8, Kapka, zdenka, Malá mořská víla, Helen Zaurak, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám ráda válku .... přesto jsem dočetla do konce. a ráda maluji a kreslím.

14.08.2018 13:39:31 | Anděl

... odkreslené ruce a nohy ...
... pěkný výraz ...

14.08.2018 12:11:36 | Marcella

...připomněla mi knihu Velká válka...

13.08.2018 15:07:54 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí