Pro sestřičku !

Pro sestřičku !

Anotace: nikdy bych nevěřila, že moje "malá" ségra se bude umět rvát s životem víc než já a bránit mě před terorem rodičů... Díky Dančo!!!

Prozraď mi sestřičko,
kde bereš sílu s životem se prát,
když měříš na svých 20, metr padesát?
Byla si prcek,
kterého jsem z výšky jedna osmdesát bránila,
každý mohl by mě bušit do těla.
Vždycky bych tě svou fyzickou silou ubránila,
nikomu nedala a ochránila…

Jak se život převrátil…
Výška ti zůstala, ale přerostla si mě zcela.
Malá, ale zocelená.
Nikdy bych nevěřila,
že budu slzy stírat si
a ty mě budeš před nátlakem rodičů bránit ze všech sil.

Děkuju sestřičko,
za všechno, co pro mě děláš,
že žiješ život za sebe a že se nikým nedáš!
Autor melebele, 23.02.2007
Přečteno 513x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mooooooooooooooooooooc pěknýýýýýýý!

06.03.2007 20:31:00 | Kloeenka

Moc krasna.

23.02.2007 18:20:00 | carodejka

velikost ducha se na centimetry neměří ...

23.02.2007 15:16:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí