aby řeč nestála

aby řeč nestála

Anotace: ...

Na tom nezáleží protože nezáleží na ničem

ale

když nezáleží na ničem

tak

by nesmělo záležet na tom že na ničem nezáleží


Sny se urazily a praskly jako vřed
krátce před probuzením mi došlo že už nespím

srdce je taková malá pumpa
která dávkuje lásku naprosto nesmyslně

často jsem předávkovaná

nenávistí



v horký krustě z písku
jsou přeškrtaný tvoje pošklebky
který mi do lebky vryly
cíle

prostě jednou se budu smát já
Autor Avola, 15.08.2018
Přečteno 273x
Tipy 15
Poslední tipující: J.Karasová, breberkar, bogen, Jort, Amonasr, Anděl, Iva Husárková, Kapka, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano....kéž by! *ST*

16.08.2018 09:45:35 | Anděl

:-) jasně, že jo :-)! ST

16.08.2018 06:02:05 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí