Bylo to zly bude to fajn

Bylo to zly bude to fajn

Anotace: je to kombinace mojí básničky a jedný strašně krásný písničky....

Starci mládnou
růže vadnou
a zhroucený cherubín
zbyl z něho pouhý stín
umírá rukou prázdnou
kde tvý slzy váznou.

V čele bílých vojsk
velíš v před
průvodem svatebním utíkáš
chtěla jsi změnit svět
a závoj bílý,
život si roztrháš

Samotu mou se učím znát
nechci se smát
mělas mě vážně stejně ráda
a já ukázal svoje záda.

Bylo to zlý bude to fajn
můžu si za to sám
Neuvidíš mě v koutě stát
na to se moc dobře znám
už to vážně celkem zvládám
už tě skoro nepostrádám
Bylo to zlý bude to fajn
můžu si za to sám

Starci mládnou
růže vadnou
a zhroucený cherubín
zbyl z něho pouhý stín
umírá rukou prázdnou
kde tvý slzy váznou
Zlatý dukát
házelas do davu
a pláč
tvůj zněl
něco málo dát ti z lásky
já sem měl
Zlatý dukát
hodilas do davu
a pláč
tvůj zněl
z kočáru bílým šátkem máváš
se smrtí se dneska vdáváš
Autor Endy, 23.02.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí