XVII.

XVII.

Anotace: ...

Vydrž ještě chvíli,

neodcházej.

Co kdybychom se skryli

v zákoutích noci?

Tolik si přeju, aby

ten večer trval navždy.

Jsem jenom člověk, slabý

a bezmocný, vězeň toku času.

Ale dnes můžu ti dát

víc než kdokoli jiný.

Musíš jen nebát se brát!

Brát, dokud zbývá mi dostatek sil.

Autor free.poet, 04.09.2018
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí