Dálky bez obzoru

Dálky bez obzoru

Anotace: .

černý a červený ekzém na noze se zvětšuje a já doufám že vím co dělám
když s tím nic nedělám
a každý to zná kdo na jedné noze stojí a nechává se řekou unášet do daleka
už nejíme maso ale stále o něm sníme protože sníme všechno co smíme
jenom když se zatáhne nebe a červánky jdou spát
slunce je práce a odměna
měsíc je prázdnější než já když stojí mlčky nehybně na nebí ale jemu to nevadí protože takový je
a já takový zůstanu








takhle se ztrácejí naděje a iluze
ne už takhle nemůžu dál
čím víc světla tím víc je tmy
opouštím své tělo a nevracím se
odpouštím všem a ztrácím se
odplouvám a potápím se




Autor CoT, 11.09.2018
Přečteno 459x
Tipy 7
Poslední tipující: Avola, jondys, Olex, hanele m., Philogyny1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď mi utek koment. Asi se taky potopil. Já jen, že nad ránem mi docvakávaj slova a myšlenky. Najednou vím.
A taky miluju melodii svého budíku.

měsíc je prázdnější než já když stojí mlčky nehybně na nebí ale jemu to nevadí protože takový je
a já takový zůstanu


tenhle kousek slov

11.09.2018 20:17:23 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí