Leporelo

Leporelo

Anotace: Z beztvarých myšlenek skládám si leporelo, ve světech dvoj&ia...

 

Z beztvarých myšlenek skládám si leporelo,

ve světech dvojí tváře, žádám víc.

Dost možná víc, než by se smělo.

 

Zamilovanost nebo láska? Nebo snad jen Ty?

Nechutně lahodný klišé, všechny moje pocity.

 

Škrábu na zeď, mlátím do polštáře pěstí,

protože už mě zas, někdo má v hrsti.

 

 

 

 

Autor blueeyedgirl, 15.09.2018
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí