Filioque

Filioque

Anotace: ...

Dá se číst zleva doprava
stejně tak i obráceně
symetrie Trojice pravá
není zlato pozlacené

vychází z Otce i Syna
svatý Duch, je-li to pravda
mezník je nula dějinná
křižuj hruď, dej kříž na záda

Otec je mír - není válka
Syn zrozen byl v roce nula
z Otce k Duchu stejná dálka
jednička je, boty zula

na časové ose šplhá
Láska není sebestředná
když umí být z lásky druhá
mínus jedna - nula - jedna
Autor Petbab, 21.09.2018
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí