(svit)

(svit)

Anotace: odlehčenější

Já kdysi dávno

uměl rukou mávnout,

stačilo mi být

a udržovat svit.

 

Času bylo dost,

cítil jsem radost.

Problém nebyl nic,

stačilo jen svítit víc.

 

Pak můj vnitřní klid a svit

muselo něco zastínit.

Asi už jsem dospělý,

je to všechno v prdeli.

 

Jak rukou mávnout

nad lvové jámou?

Pokouším se být

a udržovat svit.

 

Času není moc

a cítím bezmoc.

Problémů je víc,

než vůbec umím říct.

 

A můj vnitřní klid a svit

snažím se opět oživit.

Protože jsem dospělý.

To je ale v prdeli.

 

Jé, já to zvládnul!

Rukou jsem mávnul.

Stačí mi jen být

a udržovat svit.

 

Času mám už dost.

Cítím tu radost.

Problém není nic,

stačí jen svítit víc.

 

A můj vnitřní klid a svit

nenechám si už nikdy vzít.

Protože jsem dospělý,

mám to všechno v ... .

Autor el sereno, 10.10.2018
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Móny, Olex, ARTeFakty X. Múzy, Lajtwing
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Mám strašně rád západy slunce..." řekl malý princ..
"Tak tedy v den, kdy jsi viděl západy slunce třiačtyřicetkrát, bylo Ti tolik smutno?"
Ale malý princ neodpověděl...

Nádherná je báseň Tvoje...Ach...

10.10.2018 11:25:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Ano.. taková surRealistická :))

10.10.2018 11:01:42 | ARTeFakty X. Múzy

Pěkná, pěkná báseň. Člověk to v … mít trochu musí :D

10.10.2018 10:56:42 | Lajtwing

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí