Tančil jsem se Smrtí

Tančil jsem se Smrtí

Anotace: Byl to valčík...

Tančil jsem se Smrtí
Měla lehký šat
Tančil jsem se Smrtí
Chtělo se mi spát
Tančil jsem se Smrtí
Padal jsem dozadu
Tančil jsem se Smrtí
A psal jsem na vodu
Tančil jsem se Smrtí
Od noci do rána
Tančil jsem se Smrtí
Vlk, ještěr a vrána

Tančil jsem se Smrtí
V botách svých z kůže
Tančil jsem se Smrtí
Podupal růže

Tančil jsem se Smrtí
Polibky studily
Tančil jsem se Smrtí
Vlasy mi umyli

Tančil jsem se Smrtí
Držel ji pevně
Tančil jsem se Smrtí
Čepel je ve mně
Autor Ravena Lupus, 11.10.2018
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Pittoresque, Pavel Vlček, RenyNew, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu povedená!!!

18.09.2020 17:23:53 | Pittoresque

Perfektní báseň!

11.10.2018 11:22:23 | Pavel Vlček

Má to... zvuk, rytmus, spád a mrazivost ;). Plný souhlas s ARZeFakty X. Múzy

11.10.2018 11:01:10 | RenyNew

Tak to je tanec! Na tři doby mazec. :)
Kdo dnes hraje... BLACK SABBATH?
To by šlo.

11.10.2018 10:59:13 | ARTeFakty X. Múzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí