Imprese

Imprese

Anotace: Neustále sledovat záhyby Zpola uskutečněných snů

Prchavý okamžik

Podíval se jí na zátylek a zjistil
že už nic nemusí.

Ostříhala se sama.

Skláněla se nad maličkou lesní jahodou
a chtěla jeden plod okusit.


Otočila se
a v zrcadlícim se západu slunce si
uvědomila, že nechce.

Bylo by přeci škoda trhat jediný plod
pro slastnou chuť a dechberoucí něžnou vůni
ulpívající na patru jediných úst.
Autor Papagena, 19.10.2018
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, enigman, Jort, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

stačí si uvědomit...

01.11.2018 16:24:52 | enigman

Jo, to stačí vždycky, jen někdy uvědomění přichází pozdě...

04.11.2018 22:02:29 | Papagena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí