Sladká, presladká

Sladká, presladká

Anotace: -

Jedna včielka druhá, tretia
prečo tak náhle k tebe letia,
či máš kvety v tvári
v očiach nezábudku vari.

Na kvety by chceli sadať,
nektár sladkosť hľadať,
v ľavom, pravom líci.
Heš, heš vy milovníci.
Autor IronDodo, 20.10.2018
Přečteno 198x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí