Aha

Aha

Anotace: (Něco na mě lezlo, do hlavy mně vlezlo nepoetické blábolení, hlavně že se rýmuje :-)


 

Peníze jsou zase v prachu
budu nebo nebudu
odháním pocity strachu
zívající obludu

Strach o vlastní existenci
vždyť já nemám ani penci
natož ňákou větší měnu
asi to chce řádnou změnu
nežít jenom v marném bludu
že někdy bohatý budu

Všem i sobě odpustím
že jsem mamon nestřádal
tohle místo opustím
však  jsem o něj nežádal

Naivní jak malé děcko
že peníze nejsou všecko
ale v tomhle světě
nevěřím té větě

Tak jdu tedy do háje
nevrátím se zpátky
třeba vlétnu do ráje
nebo do pohádky...

haha

Autor Kapka, 21.10.2018
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Fany, spoukar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) tam je nám STejně nejlíp :-))!

21.10.2018 21:13:31 | Fany

Jistě že :-) díky.

22.10.2018 08:28:41 | Kapka

:-)

23.10.2018 12:32:57 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí