Podzimem to vždy začíná

Podzimem to vždy začíná

Anotace: jednodušší https://www.youtube.com/watch?v=A4o4Cditrb8

Měsíc padá do kaluží
rozpustilého města
jako vodopád
s lehkovážnou romantikou
aby vítr na noc odvanul
opotřebené vzpomínky
a
stále intenzivnější
déšť
znásilňuje
momenty
kdy tě svlékám očima

je další podzim
chtěl bych tě líbat
zahrabanej pod všemi barvami poezie
i když vím, že to nebude věčné
ale aspoň to můžeme předstírat

všichni něco předstíráme
většinou
že se nic nestalo
že jsme se vlastně nikdy neznali
jen se potkali
na zastávce při čekání na další známosti

a když skončí nevědomí
ráno zanechává
krvavé tahy na posteli
kde nikdo nespí

i tak toužím
v ní usnout
s tebou

třeba jenom jednou

jenom tě držet
a zapomenout

třeba napořád.
Autor Isquieasuus, 24.10.2018
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: zdenka, Lioness, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná … úsměv … z.

26.10.2018 00:31:23 | zdenka

Díky. :)

26.10.2018 09:48:40 | Isquieasuus

Podle mě je skvělá.. ST

25.10.2018 19:36:05 | Lioness

Děkuju.:)

26.10.2018 00:00:52 | Isquieasuus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí