Na chvíľu

Na chvíľu

Anotace: -

Na chvíľu

Na chvíľu pod tvojím oknom som stál,
kým mesiac svoje svetlo lial
kým kráčal v koridore
nazeral do okien dole i hore.

Vôbec si ťa nevšímal
ja by som ťa objímal
v nežnom poradí
kto mi poradí

ako rušiť tvoj spánok
jemne ako letný vánok
na čelo, biele líca
medzi toľkými, jediná večernica.

Autor IronDodo, 27.10.2018
Přečteno 221x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Kubíno, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super.

06.01.2024 08:10:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí