Vôňa

Vôňa

Anotace: -

Vôňa kvitnúcich kvetov
vôkol mňa rastie,
pole farebné visiace na garniži,
povetrie záclon mihotavé
sa ku mne blíži
posolstvo mája
uzamknuté v byte.

Vo svite fakieľ,
ktoré ulicou sa nesú
čakám tvoje návraty.
Ako slza pod viečkami
si sa mi chvela,
teraz prúdiš vo mne
smutná krehnúca.
Autor IronDodo, 31.10.2018
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: jvacl, Rbb, Amonasr, Šípková Růženka, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádechem nostalgie tvá vůně ve mně žije...líbí se mi

01.11.2018 11:18:09 | jvacl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí