Dech

Dech

Anotace: nota ace

..
.
To je tvoje slunce
na této planetě
na stromy se díváš ráda
z vrchu jsou strunou nebe
zespoda tajemné
žíly a pugety
od těch co odešli
z našeho stáda

Mám raději než
bezpodmínečnou kapitulaci
bezpodmínečnou lásku

Ani ti blbci nejsou co bývali
teď jsou to pseudopitomci
rádoby hňupi
otvírači papul
Vršek z něhož jsme se kdysi dívali
poklesl
kra ohlodaná teplými větry
ledová voda na jeden nádech
vybledlý Nazgûl s nímž jsme se
střetli
pohltilo nás bezpráví
Pocit že stojíš proti lháři
bez opory v zádech
Pocit skály v moři
a moře hoří

Mám raději bezpodmínečnou lásku
než bezpodmínečnou kapitulaci
( o té jsem slýchal )

Ať příští najdou co v nás se ztrácí

a paměť dýchá
Autor Now, 08.11.2018
Přečteno 289x
Tipy 13
Poslední tipující: šerý, IronDodo, Jort, Frr, jondys, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Akyš, ARTeFakty X. Múzy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková... rozzlobená.

01.04.2019 01:23:39 | šerý

Ano, protivenstvím a hlupcům navzdory.:)

01.04.2019 09:47:15 | Now

bez podmínek...

08.11.2018 12:53:43 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí