Prosím o odpuštění

Prosím o odpuštění

Anotace: ....

kdykoli řekneš mi že tě trápím
chci zemřít
kdykoli řekneš mi že ti ubližuji
chci zemřít
kdykoli řekneš mi že pláčeš
chci zemřít
nemohu takhle žít
nechci ublížit
mohu jen prosit
o odpuštění
o znamení že je vše v pořádku
řádek po řádku
je prosba
je to touha
být zase brán
brán jako člověk
nechci být už bytost
nechci být tvor
bez duše
bez citů
prosím o další příležitost
prosím od další možnost
říct ti ahoj
říct ti jak se máš
říct ti copak děláš
prosím
Autor Mirusek, 25.02.2007
Přečteno 776x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

waw :O

05.07.2019 18:21:15 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí