.

.

Anotace: ...

modlím se otčenáš

mezi prsty hrubé korálky
sfouknu svíčku
plápoláš ve stínech.. amen


vykáš mi
loučí se
s Pánem Bohem
na prahu stavení
 
doby 
jež vzal čas
na milost
na pranýř


jak velká voda
malé lidské plány
trháš mi srdce
na kusy
 
zašíváš duši
jehlou bez ucha
zašij prosím jednou
i mé srdce
 
Autor Stavák, 26.11.2018
Přečteno 323x
Tipy 10
Poslední tipující: zdenka, Jort, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já umím jenom vyšívat, stonkovým a křížkovým, myslím si, že ti rozumím...

26.11.2018 21:32:43 | Philogyny

Já vím...

27.11.2018 14:27:56 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí