Do modrého

Do modrého

Anotace: nebe

Byl jsem někam do modrého nebe unesen
ve stavu beztíže jsem tam doma
najít jehlu v kupce sena, nalézt umět sen
zadařilo se mi, ne dost kdo má

může stejně dopadnout, to není poprvé
co se mi to stalo ne tak zřídka
bránil jsem se jaksepatří, zrudl od krve
dosvědčíš to, jsi-li jasnovidka

máš-li se mnou být v správný čas na správném místě
udělej si pohodlí ve hvězdách
nech se unést touhou, - jako vzhůru? no jistě
stačí umět skočit přemet přes práh

možného i nemožného, neměj neštěstí
poroučet nelze snům, snad, no právě
ve vesmíru kolem slétlé něco šelestí
jsou to ufa.. šidíš prozíravě
Autor Petbab, 27.11.2018
Přečteno 247x
Tipy 5
Poslední tipující: Ziny, enigman, Květka Š., Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uf oni jsou tady...

29.11.2018 13:46:22 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí