ale co, třeba budeš mít štěstí

ale co, třeba budeš mít štěstí

Anotace: .

Takhle to chodí
a takhle to mezi námi utíká
vesmír je nekonečný a já se konečně probudil

otevřel oči a zavřel svou knihu
roztáhl závěsy obejmul svět
protože tam je to jako tady
daleko i blízko
velmi a rychle

jakkoliv se stane to co se má stát
zůstane to tak jak to je




považ co kroků jsem už udělal
kolik lidí jsem za sebou zanechal
věř mi život je jen takové dlouhé nic
okamžik mezi zrozením a smrtí
daruj mi pár svých chvil a vezmi mě do tvého světa
potřebuji teplo
a něhu
a zůstat v bezpečí

ale tma už obrostla všechno kolem
a já zakopl o prázdno
roztekl se po duté zemi
viděl jsem mnoho krvavých večerů
a teď jsem slepý už jen vzpomínám
věř mi
už nic víc nepotřebuju
takhle to začalo a tak to i skončilo











v mém srdci je černá díra a tou dírou proudí světlo
do všech koutů místnosti
Autor CoT, 29.11.2018
Přečteno 352x
Tipy 20
Poslední tipující: Frr, Aiury, Avola, Móny, enigman, Kapka, zdenka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejde o štěstí

30.11.2018 08:23:32 | Móny

třeba jo...

30.11.2018 00:54:54 | enigman

Ze srdce štěstí chci ti přát,
ať se ti splní, co máš rád.
Pěkně píšeš, však smutně STále...

29.11.2018 23:59:22 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí