VŠICHNI MÁME ČÍM PLATIT

VŠICHNI MÁME ČÍM PLATIT

Anotace: @&@




VŠICHNI MÁME ČÍM PLATIT

 

 




 

už při prvním výkřiku

nám vyšší moc zmáčkla stopky

začala odpočítávat náš čas

 

od té chvíle ho máme čím dál míň

na to vše před sebou

jen nikdy nevíme

co přesně to bude

kdy se dalšího něco začne

a kdy to také skončí

 

a přestože konec nás samých jediný je jistý

ani ten není statický

jednou však do něj narazíme

ať už v plném běhu

nebo jak mátožný stín

 

raději volím tajemství

nechci se koukat za závěsy

či se je snažit strhnout

až do nebytí

 

co má být se stane

nač strkat zbytečně nos

do kuchyně prozřetelnosti

a nechat si ho od ní přerazit

 

nám patří vždy jen tato chvíle

ta jediná je naše

a je jen na nás

zda ji promarníme

nebo ji proměníme v lásku

pocit

myšlenku

nebo třeba čin

 

kolik se do ní vejde

našich předností

a kolik vin

 

za každou stejně jednou zaplatíme

 

vždy a za všech okolností

totiž

máme čím

 

 





Praha, 11.12.2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=1j-8VcGjMxU

 






Autor Amonasr, 11.12.2018
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, zelená víla, Kapka, Jeněcovevzduchukrásného, básněnka, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty nastavená zrcadla... :-)

12.12.2018 21:29:26 | zelená víla

Všude kolem... :-)

14.12.2018 15:15:27 | Amonasr

Záleží na tom, zda ten čas prožijeme a nebo promarníme...

11.12.2018 23:48:12 | básněnka

Podle toho se i platí... :-)

12.12.2018 16:52:27 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí