Kailas

Kailas

Anotace: ledový klenot

Na horu Kailas nepolezu
jak nádherná je, tak je svatá
z Lhasy k ní zadek nepovezu
jdu pěšky, prevít čas nechvátá

kolem ní jako jinde všude
všechno se mění nenadále
ví co nebude, ví co bude
tady nic neví rozespale

zpětné zrcátko na batohu
nemám, selfíčka nelze sdílet
v sítích, o co si říct nemohu
nechci již předem, nezešílet

proto čelem vzad virtuální
udělat nemám zapotřebí
z horizontu ční výspa skalní
zkamenělý prst boží k nebi
Autor Petbab, 12.12.2018
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Ziny, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí