O psaní

O psaní

Anotace: ...

Psala jsem

básně pro uvolnění

s nadějí

že špatné v dobré se i změní

 

Psala jsem

i když radost jsem měla

a zem se na chvíli

                              i pode mnou

tak krásně chvěla

 

Psala jsem

i když tipů bylo málo

a i přesto

psaní mi za TO stálo

 

A slova, co možná i změť svou stvořila

v srdci si tiše kouzlila

 

A přinesla

co nikdo nevezme mi

mír v duši

a blahodárné pohlazení

 

A já přeji i Tobě

když slov máš v sobě hodně

bys nechal jejich proud

papíru v nich utonout

 

A i když tipů bude málo

pochopíš

že za TO Ti to stálo…

Autor JSJ, 14.12.2018
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, enigman, Dreamy, breberkar, piťura, Amonasr, Neidish, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to si píšu...

17.12.2018 21:27:26 | enigman

to si píšu...

17.12.2018 21:25:24 | enigman

ahoj...:)

18.12.2018 08:54:44 | JSJ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí