Starý dům

Starý dům


Pláč pavučin,
co prachem posedlé jsou.
Střepy slz prázdných okenic.

Slepý stín
zírá přes děravý krov.
Zde už nelze hledat víc.

Zapomenuté kroky,
co do prken se vryly.
Osudy duší vyvanuty.

Jen dlouhé roky
tu pro samotu zbyly.
Ztuchlinou uhranuty.

Mrtvolné ticho překrývá,
řev bouracího kladiva.



Autor kekebreke, 16.12.2018
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Frr, Kapka, annav
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pak že kladiva nemluví...

17.12.2018 16:24:15 | enigman

krásne

16.12.2018 12:22:18 | annav

děkuji za návětěvu i chválu

16.12.2018 18:12:58 | kekebreke

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí