NEVĚRA

NEVĚRA

Anotace: .....

Modřínové oči
prahnou po citu
jako polo nahatý milenec ve skříni
co promarnil svou šanci
a teď dýchá
ve tmě
opatrně do dřeva
v hlavě myšlenka
jak vypadnout z bytu
a nevzbudit
v posteli tu svini
co vyzvala ho k tanci
jako Adama v ráji Eva


tak to někdy končí
jsi tu
vězněm krásné dívčiny
mezi polibky a kopanci
unavený
jako tažný kůň
co pálí ho kopyta
protože kovář
neměl čas
a jeho kočí
plný soucitu
ho bičuje
cestou do divočiny
pro poslední šanci

jak vykopnout dveře
a zachovat
si vlastní tvář...
Autor ZILA78, 24.12.2018
Přečteno 231x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Jort, zdenka, šerý, Kapka, kdotoví
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je síla. Výborné dílko.

24.12.2018 20:24:49 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí