VEZMI SI MĚ

VEZMI SI MĚ

Anotace: .....

Paprsek rozkmital vůni letu
struny v dunách šeptají

pojď

vezmi si mě

vánek nese jaro květu
klapky pod prsty klavírem dýchají

pojď

vezmi si mě

spánek tetelí ochmýřené sny
v korunách broskvoní
jako našlehanou báseň
krámek s city.....to jsme my
co se nebojí
a plují za vnitřním hlasem

písek času
brousí ostré hrany vztahu
jako voda skalnaté břehy
rozbouřené řeky
i když neznáme trasu
tak skládáme přísahu
že utoneme v oceánu něhy
na věky

víra vyšoupala do srdce lásku
slyším jak říkáš

pojď

vezmi si mě

jaro dělá do zimy hlubokou vrásku
a ta
taje pláčem
jako čerstvě narozené dítě
louka rozpukem strhla smuteční pásku
a pak
štěstí je tím neviditelným hráčem
co spřádá hedvábně náhodné sítě

tak.......................pojď

vezmi si mě...
Autor ZILA78, 25.12.2018
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, Frr, zdenka, Now, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Našla jsem si ji dnes
nebo ona mě?
Krásná:)

01.05.2019 16:51:53 | Dreamy

Na prosinec u Vás máte parádní počasí..:)
Broskvoně a našlehaná báseň ve mně vyvolaly chuť na pohár. Pavlov by měl radost. Líbí.

25.12.2018 19:32:03 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí