VÍM

VÍM

Anotace: .....

Hladím tvé slzy
co po tváři kanou
jako raní třpytivá rosa

víš.....

tolik mě to mrzí

foukám na tvé řasy
zvlhle rozbouřené
jako kaspické moře
kde ohlušující vlny
bijí do skal

víš.....

tolik mě to mrzí

očí máš smutné
a vyhaslé
jako polorozpadlý maják
na ostrově plném vraků
kde i já studu plný
ztroskotal

vím.....

selhal jsem
jako když kat
hlavu špatně utne
a dav strnule
strachem oněmí

selhal jsem
to já byl sťat
pro pokušení svůdné
bez pocitů bez vůle

vím.....

je pozdě
nejde to vrátit
nic
na světě to nezmění...
Autor ZILA78, 07.01.2019
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Jort, Frr, Kapka, Dreamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vrátit to nejde, snad odpuSTit...
S láskou je naděje.

08.01.2019 02:53:26 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí