Nejsem tvým Ježíšem

Nejsem tvým Ježíšem

Anotace: Prostě nejsem tvým Ježíšem....

Nejsem Ježíšem

 
neumím chodit po vodě
ani nést tvůj těžký kříž
nevěřím žádné náhodě
kterým ty tak snadno uvěříš
 
nejsem Ježíšem
nezměním vodu ve víno
nedokážu probouzet mrtvé
mohu jen svou ruku nabídnout 
a kousek trasy s tebou ujet
 
nejsem Ježíšem
nedovedu být tvým motorem
ukazovat ti cestu ztracenou
být tvůrcem tvých změn a reforem
co samy se jako stádo ovcí přiženou... 
 
nejsem tvým pastýřem ani Ježíšem
jdu s tebou jen malý úsek cesty
nejsem tou co tvůj příběh napíše
průvodcem co houští mečem klestí
 
když zazáří do tmy jasné hvězdy
prosím neodcházej 
v mém srdci zůstáváš navždy
ač nikdy nebudu tvým Ježíšem
kamením po mě naházej
vždyť chci ti být stále nejblíže...
 
Autor Mt. Blanc, 09.01.2019
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: tornádo.lou, Now, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Helen Zaurak, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tu si čtu opakovaně. Skvělý nápad. Divím se, že ještě nevyrobili robotic jesus pro každého.

18.01.2019 09:49:40 | Now

V návalu zoufalství si uvědomit že nemůžeme spasit druhé lidí, každý má svuj vlastní osud!

21.01.2019 19:37:35 | Mt. Blanc

Právě, to poznání někdy bolí... :-)

15.01.2019 15:31:59 | Mt. Blanc

no asi nikdo nemůže být ježíšem kromě ježíše...

15.01.2019 12:37:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí