KLÍČ

KLÍČ

Anotace: .....

Bloudím ve tvém srdci
nedotčená temná fantazie
se stovkami dveří
jedny otevřu
a padám hlubokou propastí
tvých vzpomínek
až na samotné na dno
kde se válí
použité unavené city
potrhaná křídla andělů
prvotní tlukot zamilování
a láska
uvězněná v okovech

to já
jsem klíč

a tak jdu dál
překonám všechny nástrahy
léčky
abych tě pochopil

padnu na hubu
ale zase vstanu

cestou potkávám
zbloudilé duše
co už se nikdy nevrátí
a jen slabounce šeptají
dál už nechoď
tam je jen chlad a tma

tak křičím

to já
jsem ten klíč

najdu ten plamínek naděje
o přiložím do něho
moje city
pocity
víru
až se mocně rozhoří
a tvé celé srdce
se zalije teplem a světlem
jako východ slunce
nad mořem

to já
jsem ten Klíč...
Autor ZILA78, 09.01.2019
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Dreamy, Fany, Helen Zaurak, Kapka, šerý, jitoush
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Křič...křič:-)

10.01.2019 17:06:42 | Dreamy

Je to pěkné...ST
Mít ten klíč.

10.01.2019 05:18:22 | Kapka

A víš a víš a víš.

09.01.2019 23:07:45 | šerý

...je dobře,že to víš......Ji./úsměv/

09.01.2019 22:00:15 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí