Rakshas Tal

Rakshas Tal

Anotace: jezero La´nga Co

Na Rakšas Tal nevraživě koukám
zmrzlý na kost, s pobělavou kůží
švů kolem rtů, zubům rytmus vtloukám
ať se brousí, ať je půst soustruží

nelze jíst sklo ledu před výlohou
představ a snů o talířích s éčky
lícní kosti omrzlin nemohou
růst a spěch zařadit do zpátečky

u La´nga Co hlavolam jmen řeším
mezi génii umu musím stanout
k Himálajím svým rozměrem bleším
sklánět šíji, být, živ neupadnout
Autor Petbab, 10.01.2019
Přečteno 219x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., enigman, Psavec, Mt. Blanc, Frr, Kapka, Amonasr, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jít...

15.01.2019 14:10:35 | enigman

a štěstí mít

24.01.2019 22:24:03 | Petbab

CeSTy tvé ledové - super.

11.01.2019 00:59:53 | Kapka

dddííkky )

11.01.2019 09:15:14 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí